Automatizări porți și bariere

Automatizări porți batante – va oferă un confort deosebit prin eliminarea completă a efortului uman depus pentru deschiderea unei porți, în special a celor pentru accesul autovehiculelor.

Automatizările pentru porți se disting prin rezistența materialelor și tratamentelor speciale, pentru a garanta o rezistentă foarte mare la coroziune și funcționarea perfectă în timp, chiar și în condiții climatice mai dificile.

Sistemul conține un set de fotocelule care previn lovirea accidentală a mașinii atunci când se comandă închiderea porților. Acționarea se face atât din telecomanda cât și manual prin intermediul unui buton cu cheie. Firma noastră vă ajută în alegerea variantei optime de echipament, în funcție de modul constructiv al porții, dimensiunile și greutatea acesteia, intensitatea traficului și particularitățile constructive. Pe lângă alegerea sistemului care se potrivește cel mai bine porții dumneavoastră, specialiștii noștrii vă asigură montaj și întreținere profesională.

Bariere auto

Barierele auto sunt sisteme de blocare si delimitare a accesului in zona perimetrala, de regula se instaleaza la limita de proprietate a zonei de acces precum parcari publice, spatii industriale sau rezidentiale. Acestea sunt utilizate si in componenta sistemelor de parcare cu plata.Bariera are in componenta sa o unitate de comanda si un brat de 6 m lungime, permite customizare si ajustare la dimensiuni mici de minim 1,5 m, dispozitiv de siguranță hidraulică, blocare hidraulică pentru a ține bariera deschisă sau închisă si permite eliberare manuală accesata de o cheie triunghiulară. Primeste comenzi prin intermediul unei telecomenzi actionata manual sau de la un sistem bazat pe carduri de acces, permitand accesul automatizat actionata de fiecare persoana in parte.